CaMatch

Competentie Analyse

Competentie is de vaardigheid, kennis en kunde die mensen nodig hebben om een baan of opleiding te doen.

Een van de belangrijkste succesfactoren voor bedrijven is de correcte positionering van werknemers.

Competence Analysis test persoonlijke en maatschappelijke oriëntatie, vaardigheden en individuele krachten om ze zo optimaal te kunnen inzetten met betrekking tot selectie van personeel, studie of persoonlijke ontwikkeling.

Door het vergelijken van het functieprofiel en de individuele kenmerken kan de optimale positie worden gevonden.

Wat Testen we?

We testen niet alleen het inzicht van uw werknemer, maar ook de motivatie. Onze testsoftware registreert ook de manier waarop de test word ingevuld. Word deze even snel ingevuld of twijfelt de werknemer bij een aantal vragen zal de software zich gaan aanpassen en de vragen opnieuw gaan stellen in een andere context. We zijn geen drempel voor uw HRM maar helpen mee met uw selectie van personeel.

Competence Analysis test slim.  U bepaalt het profiel waaraan uw werknemer moet voldoen. Dit kan op drie manieren:

 

Smartmatch

Met Smartmatch testen we binnen uw organisatie een aantal door u gekozen werknemers.  We nemen hierbij voor elke functie de best functioneerde  werknemer en een normaal of gemiddelde.

Van deze testen draait de software een rapport en kunnen wij het gemiddelde berekenen van de kwaliteiten en competenties binnen uw bedrijf. Deze cijfers kunnen we dan als uitgangpunt gebruiken voor de sollicitatie test.

Zo is er al vooraf gemeten welke werknemer u zoekt .

  1. Een profiel voor uw bedrijf
  2. Een Profiel per functie in uw bedrijf
  3. Een algemene profiel match

Talent Degree

Door het groeiend te kort aan arbeidskrachten bieden er ook nieuwe mogelijkheden. Vaak ziet men dat kandidaten wel de kwaliteiten hebben, maar niet de juiste diploma’s om aan de slag te kunnen bij een werkgever of organisatie.

Dankzij onze CA oplossing kunnen wij een brug certificaat aanleveren.

Het talent degree is een certificaat dat word gegeven aan kandidaten die onze test trajecten hebben gevolgd. Het geeft de vijf beste competentie’s van een kandidaat aan.

Kandidaten in bezit van ons talent degree zijn volledig gescreend en

  1. Een profiel voor uw bedrijf.

We maken samen met u een profiel van uw organisatie. Hier nemen we met u belangrijkste eigenschappen en competenties door. Op basis van deze informatie kunnen wij dan een match maken van beste kandidaten die aan uw wensen voldoen.

  1. Een Profiel per functie in uw bedrijf.

Elke functie is weer anders. Elke afdeling ook. Competence analysis bied de mogelijkheid om alle functies in kaart te brengen